streda 11. septembra 2013

Rozhodnutie

Dnes je krásny deň a ja by som sa s Vami chcela podeliť o radosť.
Rozhodla som sa totiž, že vo svojom živote urobím trošku zmeny. Že sa začnem venovať tomu čo ma už dlhšie láka. Takže som sa včera bola oficiálne prihlásiť na hodiny klavíra.
Ako dieťa som sa na klavíri učila hrať 7 rokov. Po tom ako som sa však nedostala na pedagogickú školu, som sa už hraniu nevenovala a tak moji rodičia klavír predali. No a od tej doby som nehrala. Je to už veru pekných pár rôčkov. Minulý rok si však môj otec obstaral elektrické klávesy. No a ja som sa tešila ako malé dieťa, že si budem môcť zabrnkať. Prekvapenie však nastalo, keď som zistila, že za tie roky som vlastne zabudla všetko čo som sa niekedy učila. Bolo mi z toho smutno a stále som sa pohrávala s myšlienkou učiť sa znovu. Akosi som sa však sama k tomu nevedela prinútiť. A tak som sa prihlásila na hodiny klavíra a budem cvičiť a potom si budem môcť sama pre seba zahrať. Veľmi sa z toho teším a chcela som sa o to podeliť s Vami. Tak mi prosím držte palce aby som to zvládla a hlavne poctivo sa pripravovala.

                             

Prajem Vám krásny deň.

Ľubica

6 komentárov:

  1. Ľubka, vedieť hrať na klavír je môj sen od detsva, ale rokmi som pochopila, že hudobný sluch nemám, takže som od myšlienky naučiť sa to upustila. Klávesy však máme a rada na mich brnkám ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No mňa to už dlhšie pokúšalo, ale nejako som nevedela nájsť odvahu sa znovu prihlásiť do školy. Tak ale predsa len nabrala som odvahu a veľmi sa teším na to svoje brnkanie.
      Krásny deň Ti prajem.
      Ľubica

      Odstrániť
  2. Gratuluji, bude to určitě krásné, docházet na hodiny klavíru, učit se a pak si doma sama zahrát.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Ivka. Veľmi sa na to teším a snáď už na vianoce budem môcť mojej rodinke niečo pekné zahrať.
      Pekný deň-
      Ľubica

      Odstrániť
  3. Nádherně romantické rozhodnutí. Držím palečky, aby to všechno vyšlo. Už úplně slyším klavírní symfonie...;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To hej, akurát som trošku sklamaná z vyučujúceho. Nejak sa venuje viac písaniu sms na mobile ako mne počas hodiny. Tak premýšľam, že požiadam o zmenu.
    Inak je to naozaj super, keď si môžeš zahrať.
    Ďakujem veľmi pekne za podporu.
    Krásny dník.
    Ľubica

    OdpovedaťOdstrániť

Háčkovaná kabelka z bavlnenej priadze Paris od DROPS. Už dlhšie som sa pohrávala s tým, uháčkovať niečo zo  štvorčekov. Páči sa mi ich varia...