štvrtok 23. októbra 2014

Dávno,

áno, je to už dávno čo som prispievala na svoj blog. Od vtedy sa u mňa toho čo to aj zmenilo. Hm, asi najviac sa ma dotklo to, že som zostala bez práce, no a prácu som žiaľ zatiaľ nenašla. Dúfam, že sa to čoskoro zmení. Tak zatiaľ aspoň doma tvorím. Leto prešlo, máme z neho krásne zážitky a kopec fotografií, tie ale teraz už nie je aktuálne zverejňovať, keďže vonku je jeseň v plnej sile. Aspoň u nás to tak už vyzerá. Vonku fučí a prší. Pre niekoho depresívne počasie, pre mňa signál zapáliť sviečky, uvariť výborný čaj a posadiť sa k dobrej knihe či čo to vytvoriť. No a ja som posledné dni tvorila a tvorila a .....
Tu je pár ukážok:












No a ešte trošku vianočnej nálady. Ja viem, že je to ešte skoro, ale veď s prípravami nikdy nie je začať skoro.



Tak to by myslím na dnes aj stačilo. Pokiaľ ste prišli až sem a mali toľko trpezlivosti, ďakujem Vám za Vašu návštevu a milé slová.
Prajem Vám krásny jesenný večer.
Ľubica



9 komentárov:

  1. Ahoj Ĺubka,
    moc krásně jsi tvořila.
    Mrzí mě, žes ztratila práci, ale ono se to zase v dobré obrátí. Uvidíš.
    Ahoj Martina

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Martinka, veľká vďaka. Ja tiež tomu verím, že sa to obráti na dobré. Teraz sa toho totiž na mňa nejak veľa sype, ale ako sa vraví, život je ako sinusoida, raz sme dole a raz hore...no a ja som momentálne dole, takže by som sa pomaličky mala začať šplhať hore. :)
      Posielam pozdravy.
      Ľubica

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem Jarmilka. :)
      Pekný večer.
      Ľubica

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Maťka, aj keď oneskorene, ale predsa. Veľmi pekne ďakujem.:)
      Prajem Ti krásny deň.
      Ľubica

      Odstrániť
  4. Pro mne podzim také není depresivní, miluji ho! Přesně jak píšeš - zapálit si svíčky (jsem asi pyromanka), udělat si teplý nápoj - nejlépe grog :-)
    Košíčky jsou nádherné, vždyť by šlo, udělat si živnost!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ivka potom by sme pyromanky boli asi všetky.:) Ďakujem za pochvalu. No keby sa tie košíčky tak míňali, žeby ma to aj uživilo, tak by som neváhala, pretože ma to veľmi baví a ešte by som si v podstate bola paňou. :)
      Krásny deň.
      Ľubica

      Odstrániť

Háčkovaná kabelka z bavlnenej priadze Paris od DROPS. Už dlhšie som sa pohrávala s tým, uháčkovať niečo zo  štvorčekov. Páči sa mi ich varia...