streda 4. septembra 2013

Dobšiná

Prajem Vám všetkým krásny večer.
Po dlhom čase som znovu zavítala k Vám. Leto je u mňa dosť hektické, takže nejako nestíham prispievať.
To samozrejme neznamená, že som zaháľala. Plietla som košíky, háčkovala, zavárala a sledovala Vaše príspevky. Veru, veľakrát som sa chystala, že si sadnem večer k PC, ale nejako mi toho času nezostávalo.
Takže, leto je za nami a ja som tu medzi Vami. Postupne by som Vám chcela ukázať čomu som sa všetkému venovala a samozrejme kde sme s rodinkou aj boli.
Dnes to budú malé čriepky z našej skvelej dovolenky v Dobšinej.
Dobšiná je už naša stála destinácia, chodíme tam pravidelne každý rok. Je to taká východzia stanica odkiaľ vyrážame na výlety a turistiku. Tento rok sme boli komplet zostava + 1 (bol s nami aj synovec).
Čo Vám poviem, dovolenka s tromi teenegermi to je riadna zábava. Teším sa však, že som strávila krásne dni so svojimi blízkymi. Bolo krásne a zažili sme kopec srandy.
No a teraz už pár obrázkov.

Tak a tento obor bol náš cieľ. Kriváň.








 
                                            

Prielom Hornádu










 



Krasnohorská jaskyňa, je úžasná. Na návštevu jaskyne sa musíte vopred objednať. Pred vstupom dostanete komplet výstroj (kombinézu, prilbu, čelovku). Všetko toto si odnesiete vo vaku ku vchodu jaskyne, ktorý je vzdialený asi 10 minút chôdze. No a potom začína malé dobrodružstvo. V jaskyni sú drevené mostíky, rebríky, úsek, ktorý je potrebné prejsť po lane a rôzne úzke štrbinky, kadiaľ je potrebné sa pretlačiť. :)
No a celý čas si svietite na cestu čelovkou. No uznajte, ktorým deťom by sa toto nepáčilo? Tí moji boli nadmieru spokojní.




Moja jaskyniarka :)

To by bolo odo mňa aspoň tak v krátkosti dnes všetko.
Teším sa, že som znovu medzi Vami.
Prajem Vám krásny večer.

Ľubica

2 komentáre:

Háčkovaná kabelka z bavlnenej priadze Paris od DROPS. Už dlhšie som sa pohrávala s tým, uháčkovať niečo zo  štvorčekov. Páči sa mi ich varia...